Terug naar home

Overnachten in het Drents Museum

Schrijf je in
  • 2 personen
  • 1 overnachting
  • Inclusief diner en ontbijt
  • Drenthe, Assen

Over de accommodatie

Tijdens de tentoonstelling IRAN-Bakermat van de beschaving (7.000 – 330 v. Chr.) overnacht, droom en geniet je op een wel heel unieke plek. Als een sprookje uit Duizend en één nacht, slaap je exclusief als een prins en prinses in Perzische sferen in het Drents Museum. Midden tussen de archeologische schatten. Eigenlijk wil je hier zo lang mogelijk wakker blijven.


Wat gaan we doen

De avond begint goed, want na ontvangst wacht er gelijk een diner voor 2 personen. Na de maaltijd is het museum voor het publiek gesloten. Maar speciaal voor jullie staat er een privé-gids klaar, die een exclusieve rondleiding verzorgt door de tentoonstelling IRAN. Een bijzondere ervaring, die je vast graag met anderen wilt delen. Daarom kun je voor deze rondleiding 10 extra personen uitnodigen. Terwijl zij na de bezichtiging het Drents Museum verlaten, worden jullie naar een wel heel unieke slaapplek begeleid. Na deze onvergetelijke nacht, wordt er nog heerlijk ontbijt geserveerd.

Bijzonderheden

Je kunt dit arrangement winnen als je 18 jaar of ouder bent. De datum van de overnachting vindt plaats in overleg met het Drents Museum, maar in ieder geval ná 17 juni 2018 omdat de tentoonstelling IRAN vanaf dan geopend is.

Schrijf je in

Bekijk de overige arrangementen

Terug naar home